ERGOLAB

løsning-ergonomi-5

01

Bevægelsesmåling

Ved at benytte små, bærbare bevægelsessensorer, kan vi give en præcis vurdering af arbejdsstillinger. Sensorerne placeres uden på arbejdstøjet med komfortable elastikbånd og muliggøre ergonomisk analyse under alle slags forhold, direkte på arbejdspladsen.

ERGOLAB udvikles som en plug-and-play løsning, hvilket indebærer at man hurtigt og ubesværet kan bruge udstyret.  Tiden fra påsætning til måling er 2-4 minutter og herefter, forbindes sensorerne automatisk via Bluetooth til vores platform. 

risiko-rapport

02

Risikovurdering

Risiko feedback kan gives i realtid og efterfølgende som rapport baseret på validerede ergonomiske risikoanalyser. På baggrund af den præcise og fyldestgørende måledata, kan vi udarbejde de nødvendige foranstaltninger til ergonomisk design og overholdelse af fysiologiske stressgrænser.

  • Resultater med ét klik

    Resultater med ét klik

    Vi kombinerer de mest veldokumenterede ergonomiske analyseværktøjer til at estimere belastningen på kroppen. Vores platform designer automatisk visuelle grafer, der giver et komplet overblik over risikoen. Med et enkelt klik overføres resultaterne til en PDF rapport klar til yderligere analyse.
  • Fleksibel live måling

    Fleksibel live måling

    Få risikoen for belastninger live repræsenteret af en 3D figur og med visuelle grafer. Kropsdele kan frit vælges til eller fra før målingen.

ERGOLAB

Sensorsæt

Risiko platform

Live-feedback

PDF-rapport

Ubegrænsede målinger

Månedlig betaling

 

Ergonomisk design

Risikovurdering af design

Live-feedback

Forslag til Designoptimering

PDF-rapport

 

 

Produkt certificering

Risikovurdering af design

ISO-11226, DIN-EN-1005…

Live-feedback

PDF-rapport

ERGOLAB Certificering

ergolab-certification-17

Interesseret?

img_MotionCatch-White

©2021 Motioncatch