ergolab-sensor-01

ERGOLAB er et revolutionerende værktøj til identificering af fysiske belastninger

ERGOLAB giver mulighed for at spore og evaluere en medarbejders fysiske risiko i løbet af en arbejdssituation. ERGOLAB kan både vurdere ergonomien for medarbejderen samt produkt medarbejderen benytter.

worker-1

Sådan gør vi

8 små ERGOLAB-bevægelsessensorer placeres med behagelige stropper på medarbejderen for at fange alle bevægelser i løbet af en arbejdssituation, direkte på arbejdspladsen.

ERGOLAB er en plug-and-play løsning, hvilket indebærer at tiden fra påsætning til måling er 2-4 minutter.

normal3

Sådan virker det

Under målingen identificerer og markerer vores software automatisk eventuelle fysiske risici for medarbejderen. ERGOLAB kombinerer de mest veldokumenterede ergonomiske analyseværktøjer til at estimere belastningen på kroppen.

Tilgå resultaterne med ét klik

På vores online platform kan du tilgå resultaterne fra målingerne eller downloade dem som PDF. 

ergolab-platform-1
ergolab-platform-2
ergolab-mockups-platform

Flere spørgsmål?

Hvad analyserer ERGOLAB?

ERGOLAB analyserer om  den pågældende person overholder ergonomiske guidelines for kroppens bevægelser, eksterne belastninger, gentagelser og variation af aktiviteter.

Hvilke analyser er ERGOLAB baseret på?

ERGOLAB er baseret på veldokumenterede ergonomiske guidelines, såsom ISO 11226, EN 1005-4, Rapid Entire Body Assessment (REBA), Arbejdstilsynets vejldning og the National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH).

Hvordan forløber den ergonomiske analyse?

Vi skræddersyer hver analyse til jeres behov. Antal situationer og medarbejdere der ønskes målt, hvor der skal måles og hvilke risikoparametre I ønsker resultater på. Sluttende,  præsenterer vi resultaterne af analysen for jer. I får samtidig jeres eget login til vores platform hvor I kan tilgå resultaterne og printe rapporten.

Hvad kan resultaterne bruges til?

Vi udarbejder altid forklaringer på resultaterne, som kan benyttes til optimering af produktets design eller til at opstille forebyggende løsninger for medarbejderen.

Samtidig kan resultaterne bruges til salgs- og kommunikationsmateriale. Hvis produktet overholder vores ergonomiske anbefalinger, kan I samtidig benytte jer af vores “Anbefalet af ERGOLAB”-mærke. 

Hvad sker der i tilfælde af et negativt ergonomisk resultat?

I tilfælde af at produktet eller medarbejderen ikke lever op til vores ergonomiske retningslinjer, kan vi ikke give jer vores ergonomiske anbefaling. Dog kan I altid bruge resultaterne til at blive klogere på hvilke ergonomiske styrker og svagheder jeres produkt har. Testresultaterne er ene og alene jeres. Vi udarbejder altid en fortrolighedserklæring på at Motioncatch ikke må gemme eller fremvise testresultaterne med mindre andet er aftalt.